Het beste matras, is een matras die bij jou past.

Een matras kopen doe je niet zomaar. Het matras is namelijk het belangrijkste onderdeel van je bed of boxspring. Gemiddeld slaap je 30% van je leven en dit betekend dat je heel veel tijd door brengt op een matras. Koop daarom een goed matras die bij jou past en doe van te voren veel onderzoek. Wij helpen jou hierbij door veel informatie te geven op deze pagina. Maar wij kunnen jou nog beter helpen, wanneer je contact met ons op neemt. 

Boxspring aanbieding

Let op! Ieder lichaam is anders en niet alle matrassen passen bij je lichaam. Daarnaast is persoonlijke voorkeur ook belangrijk. Vindt je een zacht matras lekker, of heb je misschien toch liever een hard matras? De materialen van het matras, maken het verschil. Een goedkoop matras met minder goede materialen, slaapt minder lang goed dan een matras met de beste materialen. In onze collectie zijn meerdere comfortabele matrassen van hoge kwaliteit. Je kan kiezen uit 5 en 7 zones pocketvering matrassen of een Life & Soul matras. In onze Life & Soul collectie zit een extra toplaag, waardoor een topper niet meer nodig is. Daarnaast kunnen deze matrassen naast elkaar worden gelegd, zonder dat ze snel uit elkaar schuiven. Dit komt door de hoge kwaliteit materialen in het matras. 

Matrassen assortiment SURE Bedding

5% korting bij betaling vooraf (directe betaling & iDEAL)

Klik op onderstaande matras en stel deze verder samen op de productpagina. Wij hebben meerdere maten van 70x190 cm tot 180x220 cm. Kies het beste matras voor jouw situatie. De eerste modellen bevatten een 5 of 7 zones pocketvering systeem. Dit systeem geeft ondersteuning aan de verschillende zones van je lichaam. Deze matrassen zitten ook in ons boxspring cominatie assortiment.

Pocketvering Matras 5-zones – 90x200 cm – 260 veren per m² (21 cm dik)

Pocketvering Matras 5-zones – 90x200 cm – 260 veren per m² (23 cm dik)

Pocketvering Matras 7-zones – 90x200 cm – 500 veren per m² (23 cm dik)

Lazlo koudschuim matras kopen

Lazlo koudschuim matrassen bestaan uit een koudschuim HR45 kern van 16 cm dik. In deze matrassen zitten geen veren. De dikke schuimkern zorgt voor veel comfort

LAZLO Koudschuim matras HR45 (ca. 18 cm dik) – 90x200 cm

Ximenia en Xavi Combi visco Matras kopen

De Ximenia en Xavi matrassen bestaan uit 8 cm Visco elastisch schuim 10 cm HR45 koudschuim. Visco schuim ook wel NASA schuim of traagschuim genoemd past zich perfect aan naar de contouren van je lichaam. Een Visco matras is daarnaast ideaal voor mensen die het snel kou hebben. Let op een Visco matras moet je iedere dag goed ventileren. Keuze uit SG50 (Ximenia) of SG65 (Xavi) Visco schuim. SG50 zegt iets over de kwaliteit van het schuim. Een SG65 matras heeft een hogere kwaliteit dan een SG50 matras en is ook soepeler.

Ximenia combi visco matras SG50 medium – 90x200 cm

Xavi combi visco matras SG65 soepel – 90x200 cm

Combi latex matras kopen

7- zone combi latex matras met 12 cm Alveolen latex schuim. Keuze SG55 of SG60 2 x 3 cm clima-latex schuim. SG55 zegt iets over de kwaliteit van het schuim. Een SG60 matras heeft een hogere kwaliteit dan een SG55 matras en is ook soepeler.

Voordelen van de combi latex matrassen
  • Dubbeldoek hoes beide zijden doorstikt met 200 gr/m² PE
  • Basis kern 12 cm 7-zones Alveolen latex
  • Afdekking 2 zijdig met 3 cm clima-latex
  • Hoes is volledig afritsbaar en wasbaar tot 30 graden
  • Öko-Tex standaard 100
  • CFK-vrij geproduceerd

7-zone combi-latex matras soepel – 90x200 cm

Medium 7-zone combi-latex matras – 90x200 cm

IBody Latex matras kopen – De specifieke oplossing voor de vrouwelijke en mannelijke lichaamsvorm.

iBody matrassen passen zich aan naar de specifieke vorm van het vrouwelijke of mannelijke lichaam.

Vrouwelijke lichaamsvorm
Een aangepaste heupzone om de contouren van het vrouwelijke lichaam perfect te ondersteunen.

Mannelijke lichaamsvorm
Een aangepaste schouderzone voor de natuurlijke mannelijke lichaamscurve

Voordelen van iBody
1. Altijd een natuurlijke houding van de rug
2. ibody ontlast drukpunten zodat een rustige en diepere slaap mogelijk wordt zonder onnodig gedraai en gewoel. Een energiek wakker worden is verzekerd!

Ibody matras – 90x200 cm

Life and Soul matras kopen

Voor de Life & Soul® matrassen worden alleen de beste en geteste materialen gebruikt die tevens voldoen aan het Ökotex Standaard 100 keurmerk wat staat voor goedgekeurde materialen die geen stoffen bevatten die schadelijk kunnen zijn voor uw gezondheid. Ook zijn alle producten CFK vrij geproduceerd. De matrassen zijn 27 cm dik en zorgen hierdoor voor optimaal comfort. Een topper is niet nodig  en zelfs overbodig omdat dat de kwaliteitsmaterialen zorgen dat de matrassen niet gaan schuiven of inzakken. Daarnaast hebben de matrassen een betere ventilerende werking zonder topper zodat er minder vocht ophoping plaats vindt. Kortom u slaapt gezonder op een Life & Soul matras. 
 
Perfect ventilerende matrassen
Onze Life & Soul collectie matrassen hebben perfect ventilerende materialen. In het matras zit ademend gelatexeerd paardenharen, dit zorgt voor drukverdeling, souplesse en ventilatie. Daarnaast heeft het matras een ventilerende border met 3 dimensionale ventilerende band. De hoes is was- en afritsbaar. Gaat u een nieuw matras kopen? Wij raden een Life & Soul matras aan.
 

 

Life & Soul matras 5-zones – 90x200 cm – 260 veren per m² (27 cm dik)

Life & Soul matras 7-zones – 90x200 cm – 500 veren per m² (27 cm dik)

Life & Soul matras 7-zones – 90x200 cm – 1100 veren per m² (27 cm dik)

Handmade matrassen collectie SURE Bedding

Op zoek naar het allerbeste matras? Kies dan een handgemaakt matras van SURE Bedding. Onze handmade collectie is in Engeland geproduceerd en alleen de allerbeste materialen zijn gebruikt. Al deze materialen zijn vlamdovend en brandvertragend.

Met oog voor detail en kwaliteit aan de binnen zijde van het matras zijn de speerpunten tijdens het productieproces. Niet alleen is de kwaliteit hoger dan bij andere matrassen ook is het matras gemaakt van 100% natuurlijke materialen. Dit merkt u tijdens het slapen en overdag wanneer u meer energie en minder stress hebt door de diepe nachtrust. De natuurlijke materialen zijn met een duurzame methode verwerkt en daardoor is een handmade matras van SURE Bedding een duurzaam product.

Matrassen testen bij SURE Bedding

Voordat je een matras gaat kopen eerst even testen? Wij kunnen jou telefonisch goed helpen en vragen via e-mail kunnen wij ook goed beantwoorden. Maar je wilt misschien eerst de matrassen testen in ons slaapadviescentrum. Dat kan bij ons op afspraak. Bij ons kan je alleen op afspraak terecht omdat we graag de tijd voor jou nemen in je zoektocht naar een nieuw matras. Klik op onderstaande knop en plan een afspraak in.

Afspraakformulier

7 + 1 =

SURE Bedding beoordelingen Kiyoh