Boxspring 160x200 cm

Boxspring 160x200 cm kopen? SURE Bedding heeft een ruime collectie boxspring 160 x 200 cm modellen. Voor iedereen is er een betaalbare comfortabele boxspring. De materialen waarvan onze boxsprings gemaakt zijn maken het verschil. Wij gebruiken alleen maar kwaliteitsmaterialen in onze producten. Hierdoor gaan onze bedden langer mee dan normaal. De door jou gekozen boxspring 160x200 cm, kan je verder samenstellen. Kies uit ons stoffenassortiment je favoriete stof en kleur. Vervolgens kun je een matras en topper uitkiezen. Wij kunnen nog veel meer naar eigen smaak aanpassen. Op onze website bieden wij ongeveer 85 verschillende stoffen en kleuren aan. Maar in ons assortiment hebben wij wel meer dan 250 verschillende stoffen en kleuren. Daarnaast kunnen we de boxspring ook met je eigen stof bekleden. Neem daarom gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

Afspraak maken

Je krijgt het beste inzicht in je voorkeuren en ons assortiment, wanneer je een afspraak maakt bij onze showroom locatie. Bij onze showroom hebben wij ook een technisch slaapadviescentrum. Hier kan je onder andere meer dan 20 verschillende type matrassen en matrastoppers testen.  

Boxspring 160x200 cm assortiment.

Let op de producten staan met de prijs van de afmeting 180x200 cm weergegeven. Klik op je favoriete boxspring en kies vervolgens op de productpagina de gewenste afmeting (Afmeting selecteren en vervolgens boxspring 160x200 cm). De prijs van een boxspring 160x200 cm is lager dan dezelfde boxspring met de afmeting 180x200 cm. Het verschilt is ongeveer 3 tot 5% lager, afhankelijk van het gekozen boxspring model. 

Waarom een boxspring 160x200 cm kopen bij SURE Bedding?

SURE Bedding is door experts uit de beddenindustrie opgericht. Deze experts hebben jarenlang duizenden bedden verkocht in Nederland, Duitsland en België. De bedden waar jij waarschijnlijk op geslapen hebt, zijn bedacht en gecreëerd door onze experts. Deze bedden heb jij gekocht bij de bekendere beddenspeciaalzaken. Naast dit gegeven, hebben wij hieronder de belangrijkste redenen op een rijtje gezet.

 1. Zelf je eigen bed samenstellen
 2. Ruimste stof & kleur keuze
 3. Meeste slaapcomfort tegen een betaalbare prijs
 4. Advies gericht op jouw situatie
 5. 30 dagen proefslapen

Andere voordelen:

 • Je betaald voor de kwaliteit van het bed en niet aan commissies, marketing, showrooms en andere bedrijfskosten
 • Hoogwaardige kwaliteit materialen
 • Uitgebreide Maatwerk opties
 • Persoonlijk contact
 • Wij hebben ruim 30 jaar ervaring in de bedden- en matrassenindustie
 • Wij hebben een showroom waar je de bedden kan zien.
 • Je bed en matras gaan langer mee dan normaal
 • Kies zelf de gewenste leverdatum
 • Gratis thuisbezorgd door heel Nederland
 • Boxspring wordt voor jou gemonteerd in de slaapkamer
 • Achteraf betalen mogelijk!

 

Wat is het grootste voordeel van een SURE Bedding boxspring?

Uitsluitend gerenommeerde fabrikanten produceren onze producten. Dankzij onze hoge standaarden en strenge kwaliteitscontroles, produceren onze fabrikanten alleen maar A-kwaliteit boxsprings en matrassen. De eerste nacht die je slaapt op een boxspring van SURE Bedding, is het begin van jarenlang comfortabel slapen op je eigen samengestelde boxspring.

 

Hoe kunnen we deze prijs-kwaliteit zo goedkoop aanbieden?

Bij andere aanbieders worden boxsprings met de afmeting 160x200 cm in dezelfde kwaliteit voor soms duizenden euro’s meer aangeboden. Wij kunnen de boxsprings goedkoper leveren, doordat wij onze boxsprings rechtstreeks van de fabrikant aan de consument leveren. We doen dit uitsluitend op internet. Daardoor besparen wij u de tussenhandelaren en verkooppersoneel. Daarnaast hebben wij geen dure marketingactiviteiten.

 

In welke kleuren zijn de boxsprings verkrijgbaar?

Onze boxsprings zijn  verkrijgbaar in meerdere soorten stoffen en je kunt kiezen uit een scala aan kleuren. Zo hebben we de stoffen Board, Mine, Kiss, Crush en echt leer Tennessee, waarbij we deze stoffen in verschillende kleuren kunnen aanbieden. Hiernaast kunnen wij ook je eigen stof stofferen op de gewenste boxspring. Je boxspring is zo nog unieker en op maat naar eigen smaak gemaakt. Op onze website hebben we ons ‘standaard assortiment’ weergegeven als voorbeelden.

Kortom, je nieuwe boxspring 160x200 cm is uniek en naar eigen smaak gemaakt.

 

Hoe kan ik het beste een boxspring kopen?

Een bed kopen, dat doe je niet zomaar. Wij adviseren altijd om contact met ons op te nemen. Onze specialisten kunnen u advies geven over onder andere welk matras geschikt is voor u en wat de voordelen van onze toppers zijn. Onze klantenservice is tussen 8:00 en 17:00 uur bereikbaar op 0800-1880 of vul het contactformulier in. Daarnaast kan je altijd een e-mail sturen naar  info@sure-bedding.nl

Zonder onze hulp kan je ook je favoriete boxspring 160x200 cm samenstellen en online afrekenen;

 • Klik op de gewenste boxspring
 • Kies de gewenste afmeting
 • Selecteer de gewenste opties, materiaal en kleur
 • Voeg het product in de winkelwagen
 • Klik op ‘afrekenen’
 • Klik op ‘bestelling afronden’
 • Voer je gegevens in
 • Kies de gewenste betaalmethode
 • De bestelling is afgerond en je krijgt van ons een bericht wanneer de boxspring 160x200 cm geleverd wordt.

 

Hoe groot is een boxspring 160x200 cm?

Een boxspring 160x200 cm is 160 centimeter breed en 200 centimeter lang. Wanneer de boxspring over een hoofdbord of een voetbord beschikt kan deze lengte afwijken. Dit is afhankelijk van de dikte van het hoofdbord. Door deze afmetingen zijn de 160x200 cm boxsprings geschikt voor twee personen. De hoogte van de boxspring verschilt per type boxspring. Wij hebben namelijk veel verschillende type matrassen, boxen en poten. Meet altijd eerst je kamer op voordat je een boxspring koopt.

SURE Bedding beoordelingen Kiyoh

0