Boxspring afmetingen

Wij hebben in ons assortiment verschillende boxspring afmetingen. Momenteel staan alleen de twee persoons boxspring afmetingen online. Binnenkort voegen wij onze 1 persoons modellen toe aan ons online assortiment. Wilt u toch een 1 persoons boxspring bestellen? Dat kan door contact met ons op te nemen.

Boxspring aanbieding

Stap 1: Kies de afmeting van uw nieuwe boxspring

Let op! Meet eerst je kamer goed op, wanneer u een groot formaat uitkiest. 

Tweepersoons boxspring modellen

Eenpersoons boxspring modellen:

Let op! De producten staan afgebeeld als twee persoons boxsprings. Binnenkort voegen wij één persoons afbeeldingen toe aan onze website. 

Over ons assortiment

Wij hebben een ruim assortiment met 25 verschillende modellen. In ons assortiment zitten vlakke, elektrisch verstelbare en boxsprings met opbergruimte.  Deze modellen zijn aan te passen naar eigen wensen en voorkeuren. Kies eerst de afmeting van uw gewenste boxspring en stel deze vervolgens samen op de volgende pagina. Let op: niet alle modellen zijn verkrijgbaar in alle afmetingen. Bijvoorbeeld boxspring Owen is niet verkrijgbaar in de afmetingen 240x200 cm t/m 240x240 cm.

Neem contact met ons op wanneer u persoonlijk contact of meer maatwerk wilt hebben. Wij kunnen bijvoorbeeld een aanbieding doen voor een ander hoofdbord bij een elektrisch verstelbare boxspring.

Boxspring afmetingen en modellen

Boxsprings bekijken in onze showroom

Het is mogelijk om de boxsprings te bekijken in onze showroom in Dedemsvaart. Maak nu snel een afspraak.  

Boxspring afmetingen. USP SURE Bedding

SURE Bedding beoordelingen Kiyoh