Luxe Boxsprings Jill

Luxe boxspring Jill is een luxe boxspring met een groot hoofdbord. Jill is aan te passen naar eigen smaak en voorkeur.  Wij kunnen nog veel meer naar eigen smaak aanpassen. Neem daarom gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

Deze maand geven we hoge kortingen op alle afmetingen van boxspring Jill. Op de meest gangbare maat “180x200 cm”geven wij €400 korting. De korting kan oplopen tot €600 wanneer je de grootste afmeting “240x240 cm” bij ons afneemt. Wees er snel bij, want volgende maand hebben wij weer een andere actie.

Naast deze korting geven wij:

5% korting bij betaling vooraf (directe betaling & iDEAL)

Dus grijp nu je kans en slaap binnenkort op een comfortabel bed van hoge kwaliteit met de beste materialen. Kies je favoriete afmeting en bekijk welke korting wij geven.

Kies je favoriete afmeting:

1 Persoons afmetingen:

Maak nu snel een afspraak 

Nieuwsgierig geworden naar ons luxe boxspring model Jill? Maak gerust een afspraak met onze adviseurs en kom bij ons langs in Dedemsvaart. Wij geven na aankoop van een boxspring-combinatie €50 brandstofvergoeding. Bekijk snel onze luxe boxspring Jill.

Welke stoffen zijn er allemaal?

Boxspring Jill is in meerdere stoffen verkrijgbaar. Wij tonen op deze pagina momenteel alleen de stoffen Board, Kiss en Mine. Druk op onderstaande knop voor ons standaard stoffen assortiment en bekijk de verschillende patronen en kleuren. Wil je toch een andere stof? Neem dan contact met ons op

Stof Board

Stof Mine

Stof Kiss

Stof Crush

Stof Tennessee (leer)

Afbeeldingen van boxspring Jill in de verschillende stof soorten

Galerie Boxspring Jill – Stof Board

Galerie Boxspring Jill – Skai Crush (kunstleder)

Galerie Boxspring Jill – Stof Mine

Galerie Boxspring Jill – Stof Kiss

Galerie Boxspring Jill – Leer Tennessee

SURE Bedding beoordelingen Kiyoh