Bij ons kan je verschillende boxspring modellen kopen. Wij hebben elektrisch verstelbare boxsprings, boxsprings met opbergruimte en leren boxsprings. Daarnaast hebben wij voor mensen met overgewicht geschikte bedden en je kan ook onze boxsprings zonder matras of hoofdbord bestellen. Hieronder is een deel van ons assortiment weergegeven. Klik gerust op één van de boxsprings en kies op de volgende pagina je gewenste afmeting. Daarna kan je kiezen uit verschillende stoffen, kleuren en upgades. Naast de boxsprings die wij op de website aanbieden, bieden wij de mogelijkheid aan voor specifiek maatwerk. Een nieuwe boxspring kopen kan je prima online doen bij SURE Bedding. Maar voor meer advies en maatwerk kan je het best contact op nemen met onze klantenservice! 

Boxspring aanbieding

Het volledige boxspring assortiment van SURE Bedding

Kies je favoriete boxspring combinatie. Vervolgens kan je de kleur aanpassen op de productpagina en je kan een matras en topper uitkiezen. Kies bijvoorbeeld een luxe matras met paardenhaar of een latex topper.
Wil je een andere afmeting? Dat kan ook, selecteer hiervoor op de productpagina de gewenste afmeting. De grootste maat die wij hebben is 240x240 cm. Wil je advies bij het boxspring kopen? Wij kunnen jou daarbij helpen, neem gerust contact met ons op.

 

Let op onderstaande boxsprings zijn verkrijgbaar in de afmetingen 140x200 cm t/m 240x240 cm. De prijsindicatie onder de afbeeldingen van de verschillende boxsprings geeft de prijs voor de afmeting 180x200 cm weer.

Prijs – 180x200 cm 

 1.638,- incl. btw

Prijs – 180x200 cm 

 1.678,- incl. btw

Prijs – 180x200 cm 

 1.748,- incl. btw

Prijs – 180x200 cm 

 1.798,00  1.398,00 incl. btw

Prijs – 180x200 cm 

 1.908,- incl. btw

Prijs – 180x200 cm 

 1.928,- incl. btw

Prijs – 180x200 cm 

 1.988,- incl. btw

Prijs – 180x200 cm 

 2.048,- incl. btw

Prijs – 180x200 cm

 2.073,- incl. btw

Prijs – 180x200 cm 

 2.208,- incl. btw

Prijs – 180x200 cm 

 2.268,- incl. btw

Prijs – 180x200 cm 

 2.328,- incl. btw

Prijs – 180x200 cm 

 2.378,- incl. btw

Prijs – 180x200 cm 

 2.768,- incl. btw

Prijs – 180x200 cm 

 1.638,- incl. btw

Prijs – 180x200 cm 

 1.738,- incl. btw

Prijs – 180x200 cm 

 1.748,- incl. btw

Prijs – 180x200 cm 

 1.828,- incl. btw

Prijs – 180x200 cm 

 1.850,- incl. btw

Prijs – 180x200 cm 

 1.968,- incl. btw

Prijs – 180x200 cm 

 2.028,- incl. btw

Prijs – 180x200 cm 

 2.058,- incl. btw

Prijs – 180x200 cm 

 2.178,- incl. btw

Prijs – 180x200 cm 

 2.248,- incl. btw

Prijs – 180x200 cm 

 2.348,- incl. btw

Prijs – 180x200 cm 

 2.598,- incl. btw

Prijs – 180x200 cm 

 3.188,- incl. btw

Binnenkort verkrijgbaar

Maak snel een afspraak en bezoek onze showroom!

Heb je op onze website een leuke boxspring gezien? Kom dan ook eens kijken bij onze showroom en technisch slaapadviescentrum. In onze showroom staan alle modellen tentoongesteld. Daarnaast geven wij jou advies over onder andere welk matras voor jou geschikt is in ons slaapadviescentrum. Maak daarom snel een afspraak. Kom je niet uit Dedemsvaart? Wij geven €50 brandstofkorting wanneer je een boxspring bij ons koopt. 

Gratis stofstaal bestellen

Onderstaande boxsprings zijn in meerdere stoffen en kleuren verkrijgbaar. Op de verschillende productpagina’s worden de boxsprings getoond in verschillende kleuren. Wil je toch een beter inzicht krijgen over hoe de stof er uit ziet? Bestel dan gratis twee stofmonsters.

Boxspring kopen. Waarom een SURE Bedding Boxspring
boxspring kopen. Onderdelen van een SURE Bedding Boxspring

Boxspring kopen? De veel gestelde vragen over boxspring bedden

Een boxspring combinatie is één van de meest verkochte beddencombinaties in Nederland. Daar is een reden voor, deze bedden hebben een mooi design en zien er groot en comfortabel uit. Naast design zijn er paar grote voordelen ten opzichte van klassieke bedden met lattenbodems. Het belangrijkste voordeel is dat het lichaam goede ondersteuning krijgt door de vele veren in de boxspring en matras en de goede draagkracht van de topper die overigens ook weer het matras beschermt. Hierdoor is uw gewicht gelijkmatig verdeeld over de gehele oppervlakte van het slaapgedeelte. Een ander groot voordeel is dat een boxspring combinatie hoger is dan een normaal bed. Hierdoor kunt u comfortabeler zitten en het in- en uitstappen is eenvoudiger. Hieronder staan de belangrijkste tips waar u op moet letten tijdens het aanschaffen van dit bed. Want bij een geschikte boxspring kopen komt veel bij kijken.

Wat is een boxspring

Doos met veren is de letterlijke vertaling van boxspring. De benaming is niet goed overgenomen uit de Engelse taal. Want een boxspring is eigenlijk alleen de bedbodem. Een betere benaming voor boxspring is boxspring-combinatie. Deze combinatie bestaat uit een bedbodem, een matras en een eventuele topper. Een boxspring wordt ook wel een hotelbed genoemd. Dat komt omdat in veel hotels een boxspring te vinden is. Klik hier voor meer informatie.

Waar moet je opletten voordat je een boxspring gaat kopen?

Boxspring kopen? Waar moet ik op letten. Voordat je een boxspring gaat kopen moet je rekening houden met het volgende:

 1. Meet je slaapkamer op en voorkom verrassingen.
 2. Bepaal de juiste hardheid voor je nieuwe matras
 3. Welke mogelijkheden en functionaliteiten zijn voor jou belangrijk? SURE Bedding biedt meer maatwerk gericht op uw situatie dan andere aanbieders.
 4. Bepaal uw budget. Let op een bed van hogere kwaliteit gaat langer mee en is beter voor uw gezondheid. De bedden van SURE Bedding zijn allemaal van erg hoge kwaliteit
 5. Uw persoonlijke voorkeur. Heeft u het bijvoorbeeld snel warm of juist snel koud? Slaapt u liever op een zacht of hard matras? Laat u daarom adviseren door één van onze medewerkers.
Veel gemaakte fouten bij het samenstellen van een boxspring
 1. Geen advies opgevraagd
 2. Goedkoop is vaak duurkoop
 3. Het matras past niet bij je postuur en gewicht
Hoeveel ondersteuning zones zitten in een goed matras

Wij raden een matras aan met een 7-zones pocketvering aan.

Onderdelen van een boxspring

Een boxspringcombinatie bestaat meestal uit:

 • Pootjes
 • Boxspring (de bedbodem)
 • Matras
 • Matrastopper
 • Hoofdbord

Er zijn ook verschillende voetborden en nachtkastjes verkrijgbaar

Bonellvering of pocketvering

Let op wij verkopen geen bonellvering matrassen.

Bonellvering is over het algemeen voordeliger in prijs. Pocketveren zijn beter warmte isolerend en de bonellvering matrassen ventileren iets beter. Het comfort en ondersteuning van pocketvering is veel beter. Dit komt door de verschillende zones die het lichaam goed ondersteunen. Meer informatie over dit onderwerp is te vinden op deze pagina

Welke topper past het best bij mij?

Een topper is een matras bovenop uw reguliere matras. De topper zorgt voor bescherming van het reguliere matras en biedt u daarnaast extra comfort aan. Op deze pagina geven wij uitgebreid uitleg over welke topper voor u het beste is

Welke ondersteuning/hardheid heb ik nodig?

Op de volgende pagina hebben geven wij veel informatie weer over welke hardheid van het matras u goede ondersteuning geeft.

Wij hanteren de volgende hardheden:

H2 = gewicht tot 80 kg = BMI tot 25
H3 = gewicht tot 100kg = BMI tot 30
H4 = gewicht tot 130 kg = BMI tot 35
H5 = gewicht tot 140 kg = BMI tot 40

Waaraan kan je een boxspring met een hoge kwaliteit herkennen

Veel van deze bedden lijken op elkaar en het is daarom lastig te zien wat nu de verschillen zijn tussen de vele keuzes op het internet.

De materialen van een kwaliteit boxspring verschillen met die van een goedkopere boxspring. Materialen van een hogere kwaliteit gaan langer mee en hebben veel andere voordelen. Zo helpt paardenhaar bijvoorbeeld met het ventileren van vocht. Ieder nacht verliest een gemiddeld mens bijna een halve liter vocht en dit gaat allemaal in het matras zitten. Materialen van een hoge kwaliteit zorgen er voor dat deze hoeveelheid vocht goed wordt afgevoerd. Dit zorgt er voor dat veel schimmels, bacteriën en insecten je bed niet interessant vinden.

Vraag gerust aan onze specialisten wat de voordelen zijn van de materialen die wij gebruiken in onze bedden.

Prijs van een boxspring. Hoeveel kost een boxspring van goede kwaliteit?

De prijs van een boxspring is erg afhankelijk van de materialen in de boxspring. Een bed kan er van de buitenkant goed uitzien en weinig kosten. Dit betekend nog niet dat dit een goed bed is. Daarnaast is uw situatie uniek. U heeft bijvoorbeeld een ondersteuning van het matras nodig die bij u past. Daarnaast heeft u specifieke wensen over de kleur, levensduur en onderdelen van het bed. Een goed bed is belangrijk voor uw gezondheid en daarom kan een duur bed erg goedkoop zijn voor uw levensplezier.

Laat u gerust vrijblijvend informeren door één van onze medewerkers

Boxspring met of zonder topper? Is het verstandig om geen topper te nemen?

Een matrastopper zorgt voor bescherming van het matras en extra comfort. In ons assortiment hebben wij een model boxspring met een dikkere matras en geen topper. Deze boxspring heeft dezelfde comfort als alle andere boxsprings in ons assortiment. Dus een topper is niet altijd nodig

Boxspring of toch een bed met een lattenbodem?

Wat zijn voordelen van een lattenbodem: 

 1. Een lattenbodem heeft goede ventilerende eigenschappen, doordat het matras ver van de grond af ligt. Hierdoor kan het matras beter ademen.
 2. Zelfs minder dure lattenbodems hebben vaak al een zone indeling voor heupen en schouders.
 3. Eenvoudig in onderhoud..
 4. Een lattenbodem is over algemeen goedkoper dan een boxspring bodem.

Wat zijn nadelen van lattenbodems:

 1. Kraken en piepen. Dit komt meestal door wrijving tussen de rubbers en houten latten.
 2. Geen egaal slaapcomfort. Lattenbodems staan lichtjes bol.
 3. Echt goedkope lattenbodems zijn wel erg basic qua slaapcomfort.
 4. Hard neerploffen op bed, kan er voor zorgen dat een lat breekt.
Boxspring versus waterbed

Beide bedden zijn schoon en hebben een hoog ligcomfort. Bij een boxspring kan bij verkeerd gebruik kuilvorming ontstaan en bij een waterbed komt kuilvorming niet voor.

Een waterbed heeft veel nadelen ten opzichte van een boxspring zoals, in en uit een waterbed stappen is lastiger dan bij een boxspring. Draaien gedurende de nacht is minder eenvoudig bij een waterbed, het is erg belangrijk om tijdens de nachtrust te kunnen draaien. Daarnaast verbruikt een waterbed energie en dit levert extra energie kosten op. Een waterbed is erg zwaar en is daarom niet geschikt voor alle woningen. Verhuizen is daarom minder eenvoudig dan bij een boxspring.

Afhankelijk van de kwaliteit zorgen beide bedden voor een goede nachtrust.

Het best passende boxspring bed voor u

De kwaliteit van u nachtrust is afhankelijk van uw persoonlijke factoren. Gewicht, vorm van het lichaam, leeftijd en slaapgewoonten spelen een belangrijke rol. Om u te helpen met het kiezen van de juiste boxspring hebben wij hieronder de belangrijkste informatie weergegeven.

Welk bed is voor u het beste?

De beste boxspring kopen voor mijn situatie?

Wij kunnen voldoen aan uw specifieke wensen en eisen. Naast kundig advies over functionele eisen, zoals welk type matras en matrastopper is geschikt voor u situatie, kunnen wij u ook helpen met het vinden van de juiste stof en kleur. Wij bieden namelijk veel verschillende stoffen aan in verschillende kleuren. Staat uw kleur niet weergegeven op de website? Geen probleem, neem dan gerust contact met ons op. Waarschijnlijk kunnen wij uw favoriete kleur maken.

Bij SURE Bedding is bijna alles mogelijk. Neem daarom gerust contact op met onze experts of maak een afspraak.

Welke boxspring moet ik kiezen wanneer ik graag op een zacht bed slaap?

Een zacht of hard matras? Iedereen heeft zijn of haar voorkeur. Wij hebben een uitgebreid artikel geschreven op de volgende pagina. Na het lezen weet je ongeveer welk matras het beste bij jou past. Geen zin in lezen? Neem dan gewoon contact op met onze klantenservice.

Welke bed is geschikt voor senioren?

Ondanks dat u waarschijnlijk nog erg vitaal bent. Raden wij aan te kiezen voor een boxspring met een instaphoogte van minimaal 60 cm. Deze hoogte helpt u met het in- en uitstappen.

Naast de hoogte van het bed is de kwaliteit van het matras erg belangrijk. Onderzoek heeft namelijk uitgewezen dat uw spiermassa tussen het 20ste en 90ste levensjaar met ongeveer 50% afneemt. Uw spieren geven u minder ondersteuning bij bijvoorbeeld uw nachtrust. De ondersteuning van het matras is daarom erg belangrijk naarmate u ouder wordt. Houd hier rekening mee, wanneer je een bed samenstelt naar eigen smaak en voorkeur

Welke boxspring past het beste bij uw gewicht

Niet alleen gewicht is belangrijk, uw postuur heeft een belangrijke invloed voor de juiste keuze van de meest ideale boxspring combinatie. Op deze pagina geven wij uitgebreid uitleg over het juiste bed bij uw gewicht en postuur.

XXL Bedden voor groten maten en overgewicht

Heeft u een grote maat of last van overgewicht? Voor SURE Bedding is dat geen probleem. Wij hebben in ons assortiment bedden die geschikt zijn voor u.

Welk bed is het beste wanneer je voornamelijk op je rug slaapt

Een goede slaaphouding voor rugslapers
Mensen die op hun rug slapen, veranderen tijdens hun nachtrust vaak nauwelijks van positie. Een matras van hoge kwaliteit is daarom belangrijk, zodat de rug ‘s nachts kan ontspannen. Het kussen moet sterk genoeg zijn, zodat de wervelkolom niet te veel buigt. Maar niet te hard. Hierdoor ligt de wervelkolom in zijn natuurlijke positie. Vooral het gebied van de lumbale wervelkolom is gevoelig voor rugslapers.

Ondersteuning voor rugslapers
Boxspring bedden worden aanbevolen, die de rug goed daar ondersteunen. Een Bonell-veringssysteem in de boxspring is alleen geschikt voor een rugslaper met een licht tot normaal gewicht. Bij een hoger gewicht of overgewicht (BMI 25 naar boven), heeft een 7-zone pocketvering matras de voorkeur. Dit matras helpt de ruggengraat de juiste houding aannemen.

Geschikte topper voor rugslapers
Een koudschuim topper geeft goede ondersteuning en is sterk genoeg zodat de rug niet ‘uitzakt’. De tussenwervelschijven kunnen daarom ‘s nachts goed herstellen. Als alternatief kan gekozen worden voor een latex of Visko Topper. Beide zijn echter wel vrij zacht, maar hebben wel een goede puntelastisiteit. Wanneer je echter besluit om een ​​zachte topper te gebruiken, zorg er dan voor dat het matras sterk genoeg is.

Boxsprings uit ons assortiment

Om het voor u makkelijk te maken hebben wij de boxsprings hieronder gesorteerd

Elektrisch verstelbare boxsprings

Bekijk ons volledige assortiment elektrisch verstelbare boxsprings op de volgende pagina.

Boxspring bedden zonder hoofdeinde

Wij hebben in ons assortiment een aantal bedden zonder hoofdeinde. Deze minimalistische bedden zijn te vinden op de volgende pagina.

Showroom modellen

Outlet Boxspring kopen?

Af en toe hebben wij outlet boxsprings. Soms gaat een model uit de collectie of wij plaatsen een nieuw model in de showroom. Deze producten verkopen wij op de website sure-outlet.nl

Boxspring voor lange personen

Boxspring kopen bij SURE Bedding voor lange personen

Wij hebben afmetingen van 140 x 200 cm tot aan 240 x 240 cm. Kies je bed uit en kies vervolgens je favoriete afmeting. Bijna ons gehele assortiment is verkrijgbaar in jouw favoriete maat. De regel is hoe meer bed, hoe meer comfort. Dit omdat je gewicht steeds beter wordt verdeeld met meer afmeting.

Boxspring met leren bekleding

In ons standaard assortiment hebben wij de leren stof Tennessee en de kunstleren stof Crush. Bekijk het assortiment.

Informatie over uw bestelling en levering

Om het u makkelijk te maken hebben wij hieronder de belangrijkste informatie en vragen over onze procedures weergegeven. Heeft u vragen of aarzelt u, neem dan gerust contact op met onze klantenservice. De klantenservice van SURE Bedding is te bereiken op het volgende telefoonnummer 0800-1880 of via e-mail info@sure-bedding.nl.

De meest gestelde vragen over de bestelling

Boxspring kopen bij SURE Bedding

1. Levertijd

Op de opdrachtbevestiging staat de verwachte leverdatum. Houd er rekening mee dat het leveren van uw bed minimaal zes weken gaat duren, tenzij uw bed bij ons voorradig is. Het bed wordt namelijk speciaal voor u gemaakt en door ons bij u thuis afgeleverd. Dit proces heeft nou eenmaal tijd nodi

2. Wanneer gaat de garantie en proef slaap tijd in?

De garantie en proef slaap tijd gaan in wanneer wij uw bed bij u thuis afleveren. De factuurbon die u hierbij ontvangt is tevens uw garantiebewijs. Maak van dit bewijs zo spoedig mogelijk een digitale kopie.

3. Betaling

Wij hebben meerdere betaalopties. Via de website of via een factuur.

Stofstalen bestellen

Heb je tijdens het samenstellen een mooi stof en kleur gezien en wil je deze toch even met je eigen ogen zien? Dat kan, via het volgende formulier kan je stofstalen bij ons bestellen. Je kan maximaal maar 3 stoffen bestellen bij de eerste aanvraag.

30 dagen proefslapen

Wij vinden het belangrijk dat u kunt proefslapen op uw nieuwe matras. Uw lichaam moet zich namelijk aanpassen aan dit matras. na minimaal 14 dagen te hebben geslapen op een nieuwe matras heeft u een beter beeld en gevoel bij het nieuwe matras. U weet dan of dit matras geschikt voor u is.

Informatie over de levering

Wij produceren uw bed wanneer u uw nieuwe bed heeft besteld bij ons. De bestelling wordt dezelfde dag nog doorgegeven aan de productie. Vervolgens duurt het minimaal zes weken voordat uw bed geleverd wordt. Houd er rekening mee dat onze bezorgers genoeg ruimte nodig hebben om u bed te plaatsen op de door u aangewezen locatie. Wij bellen u minimaal een week voor de levering op zodat wij een leveringsdatum met u kunnen afspreken.

Maatwerk opties van SURE Bedding

Maatwerk is mogelijk bij SURE Bedding. Sterker nog wij zijn uniek in de grote hoeveelheid maatwerk die wij voor u kunnen leveren. U heeft straks een unieke slaapkamer, door uw boxspring van SURE Bedding. Naast bedden samenstellen op onze website is nog veel meer mogelijk. Bekijk hier al onze maatwerkmogelijkheden.

SURE Bedding beoordelingen Kiyoh