Boxspring met opbergruimte

Boxspring met opbergruimte kopen? SURE Bedding heeft kwalitatief de beste boxsprings met opbergruimte. Wij bieden boxsprings met opbergruimte aan in de maten 140x200 cm tot aan xxl maat 200x240 cm. Wanneer je voor onze grootste maat gaat heb je de boxspring met de meeste opbergruimte van Europa. De boxsprings zijn ideaal voor verschillende type ruimtes in een huis, flat of appartement. Bijvoorbeeld wanneer je efficiënt je (kleine) kamer in de Randstad efficient wilt inrichten. Sommige klanten van ons noemen onze boxsprings met opbergruimte een “Randstad bed” . Onze boxspring met opbergruimte is verder aan te passen naar eigen smaak en voorkeur. Kies je favoriete kleur en andere voorkeuren. Bijvoorbeeld een luxe matras en topper. Wij kunnen nog veel meer naar eigen smaak aanpassen. Neem daarom gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

Boxspring met opbergruimte collectie:

Boxspring met opbergruimte model Angelina

Boxspring Angelina 

Prijs180x200 cm: € 1.928,00 incl. btw

Boxspring met opbergruimte. Model Sophia. Model is tevens elektrisch verstelbaar

Boxspring Sophia – Elektrisch verstelbaar met opbergruimte

Prijs 180x200 cm: € 2.768,00 incl. btw

Bezoek onze showroom en maak snel een afspraak

Wil je toch graag de boxspring met opbergruimte met eigen ogen zien? Dat kan! Maak gerust een afspraak bij onze showroom en technisch slaapadviescentrum. In onze showroom staan alle boxspring modellen met en ook zonder opbergruimte tentoongesteld. Je kan de boxspring met opbergruimte zo aanpassen als jij dat wil. Kies een ander hoofdbord of een andere stof. Bij onze showroom bieden wij meer aan dan op de website.

Daarnaast geven wij jou advies over onder andere welk matras voor jou geschikt is in ons slaapadviescentrum. Maak daarom snel een afspraak. Kom je niet uit Dedemsvaart? Wij geven €50 brandstofkorting wanneer je een boxspring bij ons koopt. 

Stofstaal bestellen:

Alle afbeeldingen gezien en nieuwsgierig naar de daadwerkelijke stof? Bestel op onze stofstalen pagina twee gratis stofstalen.

boxspring met opbergruimte USP
Onderdelen boxspring met opbergruimte

SURE Bedding beoordelingen Kiyoh