Boxspring Milou

Boxspring Milou is een moderne boxspring. Milou is aan te passen naar eigen smaak en voorkeur. Kies eerst een afmeting en stel vervolgens de boxspring verder samen. Vragen? Neem gerust contact met ons op.

Klik op de afbeelding voor weergave in andere stoffen, kunstleder, leer en verschillende kleuren

Selecteer je favoriete afmeting:

Eenpersoons boxspring Milou afmetingen:

Maak gerust een afspraak

Wil je boxspring Milou graag eerst even zien of je wilt graag de matrassen testen? Dat kan bij ons slaapadviescentrum in Dedemsvaart. Wij hebben meerdere matrassen en toppers die volledig aan te passen zijn naar jouw lichaam. Voor goed advies en persoonlijk contact kun je goed bij ons terecht, want je kan alleen bij ons langskomen wanneer je een afspraak maakt. Dit doen we zodat we jou persoonlijk kunnen helpen. Kom je niet uit de buurt van Dedemsvaart, dan geven we jou €50 brandstofvergoeding wanneer je een boxspring-combinatie bij ons aanschaft.

Afspraakformulier

14 + 13 =

Welke stoffen zijn er allemaal?

Boxspring Milou is in meerdere stoffen verkrijgbaar. Wij tonen op deze pagina momenteel alleen de stoffen Board, Kiss en Mine. Druk op onderstaande knop voor ons standaard stoffen assortiment en bekijk de verschillende patronen en kleuren. Wil je toch een andere stof? Neem dan contact met ons op

Stof Board

Stof Mine

Stof Kiss

Stof Crush

Stof leer Tennessee