Boxspring Vera

Boxspring Vera is een goede prijs/kwaliteitskeuze boxspring. Vera is aan te passen naar eigen smaak en voorkeur.  Wij kunnen nog veel meer naar eigen smaak aanpassen. Neem daarom gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

Klik op de afbeelding voor weergave in andere stoffen, kunstleder, leer en verschillende kleuren

Kies een afmeting:

Eenpersoons afmetingen:

Afspraak maken

Kom bij ons langs en bekijk onze boxspring collectie in onze showroom. Wij geven jou graag advies over welke matrassen en toppers geschikt voor jou zijn in ons technisch slaapadviescentrum. Je kan bij ons uitsluitend bij ons langskomen op afspraak, dit omdat wij graag tijd voor jou vrij maken.

Brandstofvergoeding
Wij zijn gevestigd in Dedemsvaart en dat ligt niet voor iedereen om de hoek. Daarom geven wij €50 brandstofvergoeding wanneer je een boxspring-combinatie bij ons koopt. Een bezoek is zeker de moeite waard en al helemaal wanneer je de komende tien jaar goed gaat slapen op je nieuwe SURE Bedding boxspring.

Afspraakformulier

5 + 9 =

Welke stoffen zijn er allemaal?

Boxspring Vera is in meerdere stoffen verkrijgbaar. Wij tonen op deze pagina momenteel alleen de stoffen Board, Kiss en Mine. Druk op onderstaande knop voor ons standaard stoffen assortiment en bekijk de verschillende patronen en kleuren. Wil je toch een andere stof? Neem dan contact met ons op

Stof Board

Stof Mine

Stof Kiss

Stof Crush

Stof Tennessee (leer)