Boxspring Zoë

Boxspring Zoë is een luxe boxspring en te herkennen aan het gestikte hoofdbord. Zoë is aan te passen naar eigen smaak en voorkeur. Wij kunnen nog veel meer naar eigen smaak aanpassen. Neem daarom gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

Klik op de afbeelding voor weergave in andere stoffen, kunstleder, leer en verschillende kleuren

Kies je een afmeting uit:

Boxspring Zoë 1 persoons afmetingen:

Kom bij ons langs!

Wil je boxspring Zoë graag zien en uittesten? Kom dan langs bij ons in Dedemsvaart. Onze gloednieuwe showroom en technisch slaapadviescentrum zijn alleen te bezoeken op afspraak. Wij nemen graag de tijd voor jou zodat wij jou goed kunnen adviseren en persoonlijk contact hebben. Want u nachtrust is namelijk erg belangrijk.

Ligt Dedemsvaart niet om de hoek?
Geen probleen, wij geven €50 brandstofvergoeding wanneer je een boxspring-combinatie bij ons afneemt. Kortom kom vrijblijvend bij ons langs, want we zien jou graag in Dedemsvaart.

Afspraakformulier

13 + 8 =

Welke stoffen zijn er allemaal?

Boxspring Zoë is in meerdere stoffen verkrijgbaar. Wij tonen op deze pagina momenteel alleen de stoffen Board, Kiss en Mine. Druk op onderstaande knop voor ons standaard stoffen assortiment en bekijk de verschillende patronen en kleuren. Wil je toch een andere stof? Neem dan contact met ons op

Stof Board

Stof Mine

Stof Kiss

Stof Crush

Stof Tennessee (leer)