Boxsprings zonder hoofdbord

Boxspring zonder hoofdbord kopen? Het gehele assortiment van SURE Bedding is verkrijgbaar zonder hoofdbord. Momenteel staat alleen de elektrisch verstelbare boxspring Jade afgebeeld zonder hoofdbord. Klik gewoon je favoriete boxspring aan, kies je favoriete stof en kleur en bel vervolgens met de klantenservice van SURE Bedding. Wij doen je dan een passend aanbod voor een boxspring zonder hoofdbord.

Boxspring zonder hoofdbord een prima optie

Een hoofdbord is niet een essentieel onderdeel van de boxspring. Je kan gerust de boxspring zonder hoofdbord aanschaffen, zonder dat u inlevert in comfort. 

Tip:

Kies een hoofdbord die past binnen het interieur van uw slaapkamer. Heeft u zelf een eigen achterwand gemaakt, dan kunnen wij de boxspring in een bijpassende stof en kleur leveren. Op onze stofstalen pagina staat ons standaard assortiment weergegeven. Wilt u toch een andere stof? Neem dan contact op met SURE Bedding.

Boxspring zonder hoofdbord past bij een minimalistische levensstijl

Een boxspring zonder hoofdbord past goed bij een minimalistische levensstijl. Je krijgt bij ons alleen de essentiële onderdelen van de boxspring zonder in te leveren in kwaliteit en comfort. Onze boxsprings zijn van hoge kwaliteit, waardoor je erg lang op onze bedden kan slapen. Minimaal 10 jaar moet te doen zijn. Een voordeel is dat je een lagere ecological footprint (ecologische voetafdruk) achterlaat. 

 

 

SURE Bedding beoordelingen Kiyoh

0