Elektrisch verstelbare boxsprings

Een elektrisch verstelbare boxspring is voor erg comfortabel. Vooral wanneer je op een zondagmorgen lekker een boek wilt lezen of televisie wilt kijken op bed. Daarnaast zijn elektrisch verstelbare boxspring erg handig voor personen die een beetje hulp nodig hebben met het uitstappen uit bed. Ook voor zwangere vrouwen is een elektrisch verstelbaar bed een uitkomst, zowel tijdens als na de zwangerschap. SURE Bedding heeft kwalitatief elektrisch verstelbare boxsprings die je kan aanpassen naar eigen voorkeur en smaak.  Kies eerst  je favoriete stof en kleur. Vervolgens kunnen je het bed verder samenstellen door je gewenste matras en topper uit te kiezen. Een nieuwe boxspring kopen, dat doe je niet zomaar. Maak daarom een afspraak bij ons en wij helpen jou graag verder. Neem daarom gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

Assortiment Elektrisch verstelbare boxsprings

Elektrisch verstelbare boxspring model Skyler
Elektrisch verstelbare boxspring model Elena
Elektrisch verstelbare boxspring model Jade
Elektrisch verstelbare boxspring model Esmee

5% betalingskorting bij volledige betaling vooraf

Betaal je de boxspring volledig vooraf via iDeal of directe bankoverschrijving? Dan geven we jou 5% extra korting op je nieuwe elektrisch verstelbare boxspring. 

Wil je bij ons langskomen?

Kom gerust bij ons langs en maak snel een afspraak. Wij nemen graag de tijd voor jou en tijdens onze afspraak geven wij advies gericht op jouw slaapsituatie. Tijdens de afspraak gaan wij ook uitgebreid matrassen testen. Wij hebben meer dan vijftig verschillende matras en topper combinaties in ons technisch slaap adviescentrum. Kortom je hebt bij ons echt de kans om eens te kijken welk matras het beste bij jou past omdat ons assortiment groot is. Op je nieuwe elektrisch verstelbare boxspring en matras ga je de komende tien jaar heerlijk slapen. Kom je van ver?  Wij geven €50 brandstofvergoeding wanneer je een boxspring combinatie bij ons aanschaft.

Elektrisch verstelbaar hoofd- en voeteneinde

Dankzij de krachtige motor kunt u zowel het hoofd- en voeteneinde goed afstellen. Ideaal wanneer u een boek wilt lezen of televisie wilt kijken. Het bed wordt standaard geleverd met een eenvoudig te gebruiken afstandsbediening. Deze bedrade afstandsbediening kunt u eenvoudig uit het zijflapje van het bed halen. Als u last heeft van de kabel of als u het bed op afstand wilt aanpassen, dan is het ook mogelijk om een draadloze afstandsbediening te gebruiken. Wij leveren onze elektrisch verstelbare bedden altijd met een eenvoudige gebruikershandleiding.

Elektrische vertstelbaarheid van het boxspring bed

Het hoofdeinde is tot 50 graden verstelbaar. Het voeteneinde is maximaal tot 30 graden verstelbaar en gaat maximaal 28 cm omhoog.

Eigenschappen van de elektromotor:

  • 6000 Newton motor
  • Kantelafstelling bij het hoofdeinde tot ongeveer 50 graden

 

Elektrisch verstelbare boxspring met afstandsbediening

Standaard wordt de elektrisch verstelbare boxspring met een bedrade afstandbediening geleverd. Een draadloze afstandsbediening is ook verkrijgbaar. Met één druk op de knop stel je de boxspring precies in naar wens.

Levertijd van onze elektrisch verstelbare boxspring

Wij hebben een levertijd van ongeveer 6 tot 8 weken. Dit komt omdat wij de boxspring en matrassen speciaal voor jou laten maken. Je slaapt op een voor jou uniek gemaakt bed.

SURE Bedding beoordelingen Kiyoh