Leren boxspring assortiment.

De volgende boxspring modellen zijn bekleed met leer “Tennessee”. Wanneer je een boxspring wilt samenstellen, klik dan op één van de afbeeldingen. Kies vervolgens je gewenste afmetingen en kies in de boxspring samenstel omgeving de Tennessee leer of Skai Crush kunstleder. 

Leren boxspring. Model Milan

Boxspring Milan

Leren boxspring. Model Milou

Boxspring Milou

Leren boxspring. Model Kay

Boxspring Kay

Leren boxspring. Model Jill

Boxspring Jill

Boxspring Liam

Boxspring Jack

Boxspring Elena

Leren boxspring. Model Owen

Boxspring Owen

Leren boxspring. Model Julia

Boxspring Julia

Leren boxspring. Model Zoë

Boxspring Zoë

Leren boxspring. Model Vera

Boxspring Vera

Leren boxspring. Model Liv

Boxspring Liv

Boxspring Xavi

Boxspring Esmee

Boxspring Skyler

Binnenkort verkrijgbaar

Verschil tussen kunstleder en echt leer

Leren Boxspring assortiment SURE Bedding

Leren boxspring of toch liever kunstleer? SURE Bedding heeft een ruim leren boxspring assortiment. Onze boxsprings zijn aan te passen naar eigen smaak en voorkeur.
Zo kan je verschillende afmetingen uit kiezen. Onze kleinste tweepersoons boxsprings hebben een afmeting van 140x200 cm en de grootst mogelijke boxspring die je kan bestellen heeft de afmeting 240x240 cm.
Kies verder je favoriete kleur en andere voorkeuren uit. We hebben meerdere types matrassen en matrastoppers. Meer hierover kan je lezen op onze productpagina’s onder het tabblad “matras” en “topper”.  Wij kunnen nog veel meer naar eigen smaak aanpassen. Neem daarom gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

Tip! De mooiste leren boxspring van Nederland is ons model “Boxspring Owen

Boxspring Owen heeft een Oud Eiken hoofdbord en draagbalk. In combinatie met een leren bekleding heeft deze boxspring een zeer mooie natuurlijke uitstraling. Je slaapkamer is met boxspring Owen niet alleen een plaats van rust, maar nu ook een plek met uitstraling in je woning. Deze leren boxspring is alleen bij SURE Bedding verkrijgbaar.

Maak een afspraak bij SURE Bedding

Op onze website kun je zelfstandig een boxspring bestellen. Maar misschien wil je de boxspring eerst zien bij onze showroom en technisch slaapadviescentrum. Een bezoek is de moeite waard omdat wij jou zeer gericht advies kunnen geven over bijvoorbeeld welke matras voor jou geschikt is. Wij zijn gevestigd in Dedemsvaart. Kom je daar niet vandaan dan geven we jou €50 brandstofkorting wanneer je een leren of een andere boxspring bij ons koopt. 

Stofstaal bestellen

Heb je een mooie leren boxspring gevonden en wil je graag even de stof zien met je eigen ogen? Dat kan, je kan bij SURE Bedding een gratis stofstaal bestellen. 

SURE Bedding beoordelingen Kiyoh