Matras topper assortiment

Op zoek naar een nieuwe matras topper? Wij hebben meer dan 23 verschillende type matras-toppers. Je hebt de keuze uit verschillende kern soorten; Koudschuim, Visco elastisch schuim en clima-latex toppers zitten standaard in ons assortiment. Kijk goed naar het soort schuim wanneer je een nieuwe topper koopt. De hoogwaardige kwaliteit tijk om het schuim is namelijk bij iedere schuimsoort het zelfde. Kortom de kern van een topper is voor jou het belangrijkste. Naast gewone toppers hebben wij ook splittoppers. Deze zijn ideaal voor een elektrisch verstelbaar bed.

5% korting bij betaling vooraf (directe betaling & iDEAL)

Wij geven u 5% korting op uw aankoop wanneer u het bedrag in één keer overmaakt. Dit geld voor directe bankoverschrijving en iDEAL. Voor de betaling via Creditcard geven wij geen extra korting.

Boxspring aanbieding

Koudschuim Toppers

 
Koudschuim toppers zijn één van de meest verkochte toppers in Nederland. De best verkochte topper bij SURE Bedding is niet voor niets de koudschuim HR45 topper. Wij hebben verschillende toppers per schuimdikte. De volgende densiteit toppers zitten in ons assortiment HR45, HR60 en HR80 (dichtheidheid van het schuim). Je kan daarnaast kiezen uit een 9 cm of een 11 cm dikke variant. Een 11 cm dikke topper heeft weer meer schuim en dus meer comfort. 

Koudschuim Topper HR45 – 9 cm dik 

Prijs 180x200 cm = € 341,00 incl. btw
*Verkrijgbaar in meerdere afmetingen

Koudschuim Topper HR45 – 11 cm dik

Prijs 180x200 cm = € 367,00 incl. btw
*Verkrijgbaar in meerdere afmetingen

Koudschuim Topper HR60 – 9 cm dik 

Prijs 180x200 cm = € 381,00 incl. btw
*Verkrijgbaar in meerdere afmetingen

Koudschuim Topper HR60 – 11 cm dik

Prijs 180x200 cm = € 425,00 incl. btw
*Verkrijgbaar in meerdere afmetingen

Koudschuim Topper HR80 – 9 cm dik 

Prijs 180 x 200 cm = € 609,00 incl. btw
*Verkrijgbaar in meerdere afmetingen

Flow Foam Topper SG50 – 9 cm dik 

Prijs 180x200 cm = € 581,00 incl. btw
*Verkrijgbaar in meerdere afmetingen

Visco-schuim Toppers

Visco schuim ook wel Traagschuim, geheugenschuim of NASA-schuim genoemd. Visco schuim is een schuimsoort die zachter wordt door lichaamswarmte. Voordeel van deze schuim soort is dat het minder druk geeft op uitstekende lichaamsdelen. De visco schuim matras topper past zich uitzonderlijk goed aan uw contouren aan en biedt daarmee optimale ondersteuning. Visco schuim is van nature namelijk tamelijk stevig, maar wordt zacht onder invloed van uw lichaamsgewicht en lichaamswarmte. Het schuim draagt je gewicht evenwichtig en zonder drukpunten, een extra garantie voor ongestoord slapen waarbij de spieren maximaal ontspannen.

Vicso- elastisch schuim Topper SG50 – 9 cm dik 

Prijs 180x200 cm = € 383,00 incl. btw
*Verkrijgbaar in meerdere afmetingen

Visco-elastisch schuim Topper SG50 – 11 cm dik

Prijs 180x200 cm = € 422,00 incl. btw
*Verkrijgbaar in meerdere afmetingen

Vicso- elastisch schuim Topper SG65 – 9 cm dik 

Prijs 180x200 cm = € 407,00 incl. btw
*Verkrijgbaar in meerdere afmetingen

Visco-elastisch schuim Topper SG65 – 11 cm dik

Prijs 180x200 cm = € 451,00 incl. btw
*Verkrijgbaar in meerdere afmetingen

Clima Latex Toppers

De clima latex toppers van SURE Bedding zijn voor jou de juiste keuze, wanneer je hygiëne en ventilatie erg belangrijk vindt. Heb je het snel warm wanneer je slaapt? Een clima latex topper zorgt voor verkoeling, door de geperforeerde luchtgaten in de topper. Latex is heel flexibel en rekbaar omdat het van nature bijzonder veerkrachtig is. Dit biedt goede ondersteuning voor je lichaam. 

Clima Latex Topper SG63 – 9 cm dik 

Prijs 180x200 cm = € 480,00 incl. btw
*Verkrijgbaar in meerdere afmetingen

Clima Latex Topper SG63 – 11 cm dik 

Prijs 180x200 cm = € 565,00 incl. btw
*Verkrijgbaar in meerdere afmetingen

Tablet veer Clima Latex SG63 Topper SG63 – 11 cm dik 

Prijs 180x200 cm = € 803,00 incl. btw
*Verkrijgbaar in meerdere afmetingen

Matrastopper uittesten bij SURE Bedding te Dedemsvaart (Overijssel)

Je kan onze toppers gewoon online kopen. Maar je kan ook de toppers van te voren testen bij ons technisch slaapadviescentrum in Dedemsvaart. Maak snel een afspraak en wij helpen u graag met ons vakkundig advies over toppers. 

Afspraakformulier

9 + 3 =

Welke matras topper moet ik kiezen?

Koudschuim HR45 Koudschuim HR80 Visco-elastisch schuim Latex
Dichtheid HR45 HR80 SG50 SG63
Ondersteuning aan het lichaam **** ***** ***** *****
Vormbestendigheid **** ***** **** ****
Warmteverspreiding *** *** **** **
Maximaal gewicht 160 kg 180 kg 130 kg 140 kg
Voordeel Hoge draagkracht Ideaal bij overgewicht Goede ondersteuning aan het lichaam Goede ondersteuning aan het lichaam

Voordeel van een zacht topmatras

De toppermatrassen zijn voornamelijk comfortabel en voelen zacht aan. Vaak worden toppers gebruikt bij boxspringcombinaties, maar ook andere bedden kunnen voordeel hebben van een topper matras. Een topper verhoogd het comfort, maar wat misschien wel net zo belangrijk is, is dat de topper het matras beschermd. Transpiratievocht en andere lichamelijke stoffen komen daardoor minder snel in het matras terecht en dit verhoogd weer de levensduur van het matras. Voor de bescherming van de topper kunt u een molton en hoeslaken gebruiken.

Online een matras topper kopen

Voordat u een matras topper aanschaft is het aan te raden om uw bed op te meten, zodat de topper qua afmetingen gelijk is aan het matras. We helpen u graag bij het aanschaffen van een topper. Vraag gerust om advies gericht op uw slaapsituatie. Wilt u direct online bestellen? Dat kan ook, wij zorgen ervoor dat uw nieuwe topper zo spoedig mogelijk op uw adres aankomt.

Toppers voor uw matras of uw boxsping

De toppers die wij aanbieden bevorderen uw comfort tijdens het slapen. Wij hebben toppers van 9 cm en 11cm hoog die toepasbaar zijn voor uw individuele behoeften. Kortom wilt u meer comfort op uw bestaande matras, dan zijn de toppers van SURE Bedding een uitkomst

Welke matrastopper moet ik kiezen?

Veelgestelde vragen over toppermatrassen

Kwaliteit van onze toppers

Alle toppers in ons assortiment hebben een hoogwaardige schuimkern met bijbehorend volumegewicht en hardheid. De schuimkern is verpakt in een dikke hoes van zacht materiaal. Deze hoes absorbeert het lichaamsvocht en dankzij de unieke vezels wordt het verwerkt. Hierdoor blijft uw topper van hoogwaardige kwaliteit.

Ik hou van een harde topper. Welke moet ik nemen?

Wanneer je het liefst slaapt op een harde topper dan is onze koudschuim HR45 de juiste keuze. Deze houdt het lichaam stabiel en ondersteund deze toch ergonomisch.

Toppers in alle gangbare afmetingen en hoogtes

De toppers uit onze collectie zijn erg verschillend. De meest gangbare topper is die van 180×200 cm met een hoogte van 9 cm. De toppers van 9 cm hebben een hoge draagkracht en bieden ruim voldoende comfort. Maar wilt u meer, dan kunt u ook kiezen voor een topper met een hoogte van 11 cm. Deze toppers creëren het hoogste comfort en worden aanbevolen bij een lichaamsgewicht vanaf 90 kg. De topper kern is bepalend voor uw individuele voorkeur

Ik zweet erg veel. Welke topper kan ik het beste nemen? Welke topper kan ik het beste nemen wanneer ik veel zweet?

Wanneer u veel last heeft van zweet of ander lichaamsvocht, dan raden wij de clima-latex topper aan. Deze topper is goed in het circuleren van lucht door de geperforeerde gaten in de topper. Als u het liefst iets harder ligt, dan is een koudschuim topper optie.

Zacht en ademend liggen: Latex topper

Last van zweet tijdens het slapen? Kies dan een latex topper. Onze latex toppers hebben een uniforme verticale perforatie. Deze perforatie gaten zorgen er voor dat het matras zichzelf goed kan ventileren, wat weer zorgt voor goede vochtafname en een uitstekende hygiëne. Daarnaast zorgt een latex topper voor een goede elasticiteit en is geschikt voor alle slaapposities.

Welke topper is geschikt voor overgewicht?

Wanneer u overgewicht heeft kunt u het best een koudschuim topper nemen.  De HR 80 koudschuim topper is voor u de beste keuze. Deze topper is vormvast en gaat lang mee door het zeer hoge volumegewicht. Onze koudschuim topper HR 45 is voor u ook geschikt, alleen deze topper is minder vormvast.

Stevig en comfortabel liggen: Koudschuim topper

Wanneer je een voorkeur hebt voor een stevig matras, dan kom je al snel uit op een koudschuim topper. Het zeer veerkrachtige koudschuim keert snel terug naar de oorspronkelijke positie. Dit is erg belangrijk wanneer u zijdelings in slaap valt en wanneer u veel beweegt in uw slaap. Hierdoor blijft de topper voldoende ondersteuning bieden.

Aangenaam en lekker warm slapen: Visco elastische topper
Deze topper van traagschuim (ook wel NASA schuim genoemd) past zich aan de lichaamscontouren aan wanneer het schuim warmer wordt.  Mensen met gewrichtspijn slapen vaak beter op een visco elastische topper.

SURE Bedding beoordelingen Kiyoh