Over SURE Bedding

Bij SURE Bedding kan je boxsprings, bedden, matrassen en lattenbodems kopen. SURE Bedding staat voor het leveren van degelijke en duurzame bedden. Persoonlijk advies is voor ons erg belangrijk en wij hebben het liefste dat je bij ons langskomt voor persoonlijk advies. Doordat wij voornamelijk onze verkoop online realiseren kunnen wij tegen een scherp en eerlijk tarief bedden en boxsprings leveren. De comfort die wij aanbieden heeft daarom de laagste prijs, wanneer je onze boxsprings vergelijkt met andere boxsprings met dezelfde kwaliteit.

Wij hebben de ambitie de meest kennisrijke en degelijke bedden-webshop van Nederland te worden. Neem daarom gerust contact met ons op als je vragen hebt.

Ons verhaal

SURE Bedding is door experts uit de beddenindustrie opgericht. Deze experts hebben jarenlang duizenden bedden verkocht in Nederland, Duitsland en België. De bedden waar jij waarschijnlijk op geslapen hebt, zijn bedacht en gecreëerd door onze experts. Deze bedden heb jij misschien zelf ook gekocht bij de bekende en betere beddenspeciaalzaken. Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring en kunnen jou hierdoor goed helpen met specifieke slaapwensen. Denk hierbij aan persoonlijke voorkeur en specifieke wensen. Er is namelijk heel veel mogelijk.

Ons doel is uiteindelijk dat je meer dan 10 jaar tevreden en gezond slaapt op onze bedden.

Comfort 1: Maatwerk maakt SURE Bedding speciaal

Wij bieden voor iedereen een passend bed aan. Geen enkel menselijk lichaam is hetzelfde en daarnaast zijn er veel specifieke wensen. Het design van een slaapkamer is bij iedereen anders. Daarom is maatwerk voor SURE Bedding erg belangrijk. Wij kunnen uw bed volledig naar wens leveren.

Bekijk de maatwerk mogelijkheden

Comfort 2: Meeste stof- en kleurvariatie mogelijkheden van Nederland

Een boxspring wat perfect past bij het design van je slaapkamer? Dat kunnen wij voor jou realiseren omdat wij in ons standaard assortiment  veel verschillende stoffen en kleuren hebben. Wij hebben namelijk meer dan vijf verschillende stoffen en 80 verschillende kleuren in ons assortiment. Van deze stoffen en kleuren kunnen kan je geheel vrijblijvend een stofstaal bestellen, die wij naar jou toesturen. Naast deze opties kunnen wij nog meer stoffen en kleuren stofferen. Wil je een andere kleur of stof? Dat kan! Heb je bijvoorbeeld een stof gezien op het internet of heb je zelf een stof gemaakt? Deze zelf gemaakte stof kunnen wij voor jou stofferen. Naast de stoffen die wij aanbieden hebben een nog veel ruimer assortiment. Deze gaan wij stapsgewijs plaatsen op onze website. Wil je de stoffen nu al zien? Kom dan bij ons langs en heb je nog vragen, dan mag je rustig contact met ons opnemen.

Comfort 3: De prijs/kwaliteitsverhouding van onze producten

Onze bedden zijn van topkwaliteit. Dat kunt u zelf ervaren door onze bed materialen te voelen in onze showroom. Zo is het frame gemaakt van massief hout en er is niet bezuinigd op de materialen van de boxspring bodem en matrassen. Door niet te bezuinigen op materialen heeft het bed betere hygienische en ventilerende eigenschappen. Maar misschien wel het aller belangrijkste pluspunt van goed materiaal is de comfort die u krijgt wanneer u gaat slapen. Daarom SURE Bedding Comfort for You.

De prijs is in verhouding laag en dit komt door de volgende oorzaken:
√ De bedden worden pas geproduceerd nadat de bestelling en individuele wensen zijn doorgegeven.
√ Bed wordt rechtstreeks vanuit de fabriek aan u geleverd (geen tussenhandel)
√ Geen dure opslagkosten
√ Wij zijn gevestigd in Dedemsvaart (Overijssel)

Comfort 4: Waarom is goed advies voor SURE Bedding belangrijk?

Door jarenlange kennis van zaken bieden wij een meerwaarde bij de aankoop van een bed. Er zijn zelfs medewerkers van SURE Bedding meer dan 30 jaar actief zijn in de beddenbranche. Uw situatie is uniek en daar hoort een goed bed bij. Daarom is maatwerk bij ons mogelijk en u kunt uw bed upgraden naar uw smaak. Er is veel mogelijk en wij helpen u door goed advies te geven. Een bed wat niet goed bij uw past kan gevolgen hebben voor uw gezondheid. Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op of bekijk de pagina met veel gestelde vragen.

Comfort 5: Wat maakt ons nog meer anders?

√ Je slaapt op een nieuwe boxspring en deze leveren wij persoonlijk bij u thuis af. Geretourneerde boxsprings zijn verkrijgbaar in onze Outlet en deze sturen wij niet als nieuw product naar u toe
√ Ons doel is het verbeteren van uw nachtrust. Daarom vinden wij advies heel belangrijk
√ Wij bieden de grootste boxspring afmetingen aan in Nederland (bijvoorbeeld 200×220 cm of 240×240 cm)
√ In onze collectie zijn unieke boxspring modellen. Bijvoorbeeld luxe boxspring Owen, dit type boxspring is alleen bij ons verkrijgbaar
√ Onze boxsprings worden gratis geleverd en gemonteerd aan huis.
√ Wij hebben geen dure showroomlocaties, personeel en tussenhandel. Daarom is onze prijs lager dan de normale boxspring prijs van dezelfde kwaliteit

0