Over SURE Bedding

SURE Bedding levert o.a. boxsprings, ledikanten, matrassen en lattenbodems. SURE Bedding staat voor het leveren van degelijke en duurzaam slaapcomfort. Persoonlijk advies is voor ons erg belangrijk en daarom ontvangen wij u graag in ons slaapkameradviescentrum te Dedemsvaart en om u goed te kunnen adviseren vragen wij u vooraf een afspraak te maken zodat wij voldoende tijd aan uw persoonlijke wensen kunnen besteden. Doordat wij voornamelijk onze verkoop online realiseren kunnen wij tegen een scherp en tegen een eerlijk tarief allerlei slaapkamerproducten aanbieden. We onderscheiden ons door gepersonaliseerde slaapkamer producten, gemaakt van kwaliteitsmaterialen aan te bieden. Wij leveren niet de allergoedkoopste producten maar wel producten met een uitstekende prijs- en kwaliteits-verhouding. Onze producten zullen langer meegaan en de kwaliteit blijft behouden en zo zal u voor jaren van deze producten kunnen genieten met het door u gewenste comfort en zullen bijdragen aan een optimale nachtrust voor de komende jaren.

Wij hebben de ambitie de meest kennisrijke en degelijke bedden-webshop van Nederland te worden. Neem daarom gerust contact met ons op als u vragen heeft.

Ons verhaal

SURE Bedding is door experts uit de beddenindustrie opgericht. Deze experts hebben jarenlang duizenden bedden etc. verkocht in Nederland, Duitsland en België. De bedden waar u waarschijnlijk op geslapen heeft zijn bedacht en gecreëerd door onze experts. Deze bedden heeft u misschien zelf ook ooit gekocht bij de bekende en betere beddenspeciaalzaken. Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring en kunnen u hierdoor goed adviseren met specifieke slaapwensen. Er is namelijk heel veel mogelijk!

Ons doel is uiteindelijk dat u plm. 10 jaar tevreden en gezond slaapt op onze bedden.

Comfort 1: Maatwerk maakt SURE Bedding speciaal

Wij bieden voor iedereen een passend bed aan. Geen enkel menselijk lichaam is hetzelfde en daarnaast zijn er veel specifieke wensen. Het design van een slaapkamer is bij iedereen anders, daarom kan maatwerk voor u erg belangrijk zijn, wij kunnen uw bed volledig naar wens leveren.

Bekijk de maatwerk mogelijkheden

Comfort 2: Meeste stof- en kleurvariatie mogelijkheden van Nederland

Een boxspring wat perfect past bij het design van uw slaapkamer? Dat kunnen wij voor u realiseren omdat wij in ons standaard assortiment veel verschillende stoffen en kleuren hebben. Wij hebben namelijk meer dan vijf verschillende stoffen en 80 verschillende kleuren in ons assortiment. Van deze stoffen en kleuren kunt u geheel vrijblijvend een stofstaal bestellen, die wij vervolgens opsturen. Naast dit kunnen wij nog meer stoffen en kleuren stofferen. Wil je een andere kleur of stof? Dat kan! Heb je bijvoorbeeld een stof gezien op het internet of heb je zelf een stof gekocht? Deze stof kunnen wij voor u stofferen. Naast de stoffen die wij online aanbieden hebben we nog een veel ruimer assortiment. Deze gaan wij stapsgewijs plaatsen op onze website. Wil je de stoffen nu al zien? Kom dan bij ons langs!

Comfort 3: De prijs/kwaliteitsverhouding van onze producten

Onze bedden zijn van topkwaliteit. Dit kunt u zelf ervaren door onze bedden te bekijken in onze showroom! Zo is het frame gemaakt van massief hout en uitgevoerd met pocketveren en er is niet bezuinigd op de materialen van de boxspring en matrassen. Door niet te bezuinigen op materialen heeft het bed betere hygiënische en ventilerende eigenschappen. Maar misschien wel het aller belangrijkste pluspunt van goed materiaal is de comfort die u krijgt wanneer u gaat slapen. Daarom SURE Bedding Comfort for You.

De prijs is in verhouding laag en dit komt door de volgende oorzaken:
√ De bedden worden pas geproduceerd nadat de bestelling en individuele wensen zijn doorgegeven.
√ Bed wordt rechtstreeks vanuit de fabriek aan u geleverd (geen tussenhandel)
√ Geen dure opslagkosten
√ Wij zijn gevestigd in Dedemsvaart (Overijssel)

Comfort 4: Waarom is goed advies voor SURE Bedding belangrijk?

Door jarenlange kennis van zaken bieden wij een meerwaarde bij de aankoop van een bed. Er zijn zelfs medewerkers van SURE Bedding meer dan 30 jaar actief zijn in de beddenbranche. Uw situatie is uniek en daar hoort een goed bed bij, daarom is maatwerk bij ons mogelijk en kunt u uw bed upgraden naar uw eigen wensen. Er is veel mogelijk en wij helpen u door goed advies te geven. Een bed wat niet goed bij u past kan gevolgen hebben voor uw gezondheid. Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op of bekijk de pagina met veel gestelde vragen.

Comfort 5: Wat maakt ons nog meer anders?

√ Wanneer u een boxspring besteld, leveren en monteren wij uw nieuwe boxspring persoonlijk bij u thuis.
√ Ons doel is het verbeteren van uw nachtrust. Daarom vinden wij advies heel belangrijk
√ Wij bieden de grootste boxspring afmetingen aan in Nederland bijvoorbeeld, 240×240 cm
√ Onze collectie bestaat uit unieke boxspring modellen. Bijvoorbeeld luxe boxspring Owen, alle boxspring modellen op www.sure-bedding.nl/ zijn alleen bij ons verkrijgbaar
√ Onze boxsprings worden gratis geleverd en gemonteerd in huis.
√ Wij hebben geen dure showroomlocaties en tussenhandel. Daarom is onze prijs lager dan de normale boxspring prijs van dezelfde kwaliteit