Showroom Dedemsvaart – SURE Bedding

Wij hebben een showroom in Dedemsvaart (Overijssel). Wij vinden persoonlijk advies erg belangrijk en u kunt daarom ons alleen bezoeken op afspraak. Neem daarom contact met ons op voor een afspraak.

Waarom alleen op afspraak?

Wanneer u bij ons op bezoek komt dan hebben wij alle aandacht voor u. U gaat op meerdere matrassen liggen, zodat wij u kunnen adviseren welk matras het beste bij u past. Naast het testen van het matras kunt u bij ons meerdere boxspring modellen zien en uitproberen. Stel gerust vragen en vertel zo compleet mogelijk uw slaap wensen en eisen. Wij kunnen u helpen met een betere nachtrust voor de komende 10 jaar,

Brandstof Korting

Dedemsvaart ligt niet voor iedereen om de hoek. Daarom komen we u met het volgende tegemoet. Wanneer u een complete boxspring combinatie bij ons koopt, binnen 2 maanden nadat u bezoek hebt gebracht aan onze showroom,  krijg u tot €50 brandstofkorting. Komt u uit de Randstad of het zuiden van het land? Dan kunnen we u tips geven over activiteiten en bezienswaardigheden bij ons in de buurt. Zodat u gelijk een dagje uit kan combineren met uw bezoek aan SURE Bedding

Let op! Wij geven alleen een brandstofvergoeding wanneer u een boxspring-combinatie bij ons aanschaft binnen twee maanden na bezoek aan onze showroom. 

Afspraak maken bij de showroom en technisch slaapadviescentrum van SURE Bedding

Wij nemen de tijd voor u en daarom zien wij u graag op afspraak bij onze showroom en technisch slaapadviescentrum. Onze telefoons en andere afleidingsinstrumenten staan uit, zodat wij u de volle aandacht kunnen geven. Wij geven u zoveel mogelijk advies over welk matras geschikt is voor uw situatie. Daarnaast is het uiterlijk van het bed erg belangrijk. SURE Bedding heeft veel variaties en keuzemogelijkheden in stoffen, kleuren, hoofdborden, voetborden, boxspring poten en andere boxspring onderdelen. Laat u verassen over de vele mogelijkheden. Een bezoek is daarom zeker de moeite waard.

Afspraakformulier

Voorkeursdagen & Tijdstippen

1 + 14 =

Telefoon

0800 – 1880 (gratis nummer)

Belt u vanuit het buitenland, belt u dan:

+31 (0)523 301 301

Openingstijden showroom Dedemsvaart

Werkdagen:
08.30 tot 17.00 uur (alleen op afspraak)

SURE Bedding B.V.

Adres:
Galileïstraat 37 (klik op de straatnaam voor navigatie)
7701 SK Dedemsvaart

K.v.K: 70102872
BTW nr.: NL858142442B01