Showroom SURE Bedding

Wij hebben een showroom in Dedemsvaart (Overijssel). Wij vinden persoonlijk advies erg belangrijk en je kan daarom ons alleen bezoeken op afspraak. Neem daarom contact met ons op voor een afspraak.

Waarom alleen op afspraak?

Wanneer je bij ons op bezoek komt dan geven wij alle aandacht aan jou. Je gaat op meerdere matrassen liggen, zodat wij jou kunnen adviseren welk matras het beste bij jou past. Naast het testen van het matras kan je bij ons meerdere boxspring modellen zien en uitproberen. Stel gerust vragen en vertel zo compleet mogelijk je slaap wensen en eisen. Wij kunnen jou helpen met een betere nachtrust voor de komende 10 jaar,

(Benzine)Korting

Dedemsvaart ligt niet voor iedereen om de hoek. Daarom komen we je met het volgende tegemoet. Wanneer je een complete boxspring combinatie bij ons koopt, binnen 2 maanden nadat je bezoek hebt gebracht aan onze showroom, dan krijgt je tot €50 (benzine)korting. Kom je uit de Randstad of het zuiden van het land? Dan kunnen we jou tips geven over activiteiten en bezienswaardigheden bij ons in de buurt. Zodat je gelijk een dagje uit kan combineren met je bezoek aan SURE Bedding

Let op! Wij geven alleen een brandstofvergoeding wanneer je een boxspring-combinatie bij ons aanschaft binnen twee maanden na bezoek aan onze showroom. 

Afspraak maken bij de showroom en technisch slaapadviescentrum van SURE Bedding

Wij nemen de tijd voor u en daarom zien wij u graag op afspraak bij onze showroom en technisch slaapadviescentrum. Onze telefoons en andere afleidingsinstrumenten staan uit, zodat wij u de volle aandacht kunnen geven. Wij geven u zoveel mogelijk advies over welk matras geschikt is voor uw situatie. Daarnaast is het uiterlijk van het bed erg belangrijk. SURE Bedding heeft veel variaties en keuzemogelijkheden in stoffen, kleuren, hoofdborden, voetborden, bedpootjes en andere boxspring onderdelen. Laat u verassen over de vele mogelijkheden. Een bezoek is daarom zeker de moeite waard.

Afspraakformulier

Voorkeursdagen & Tijdstippen

6 + 8 =

Telefoon

0800 – 1880 (gratis nummer)

Belt u vanuit het buitenland, belt u dan:

+31 (0)523 301 301

Openingstijden showroom

Werkdagen:
08.30 tot 17.00 uur (alleen op afspraak)

SURE Bedding B.V.

Adres:
Galileïstraat 37 (klik op de straatnaam voor navigatie)
7701 SK Dedemsvaart

K.v.K: 70102872
BTW nr.: NL858142442B01

0