Keuze uit eigen stoffenbekleding

Op de website van SURE Bedding staan meerdere stoffen weergegeven. Wij hebben de stoffen Board, Mine, Crush en Kiss. Deze stoffen zijn in meerdere kleuren verkrijgbaar. Maar wil je toch een andere stof of patroon hebben? Dan bieden wij de mogelijkheid om je wens in vervulling te laten gaan. Wij kunnen namelijk ook je eigen stoffen, stofferen.  Neem gerust contact op voor de mogelijkheden

Keuze voor een grotere afmeting van de boxspring

Wij hebben de grootste boxspring maten van Nederland. Houd er rekening mee dat onze grootste formaten niet in alle slaapkamers passen. De grootste boxspring uit ons assortiment met de afmeting 240 x 240 cm is ideaal wanneer je heel erg ruim wilt slapen. Onze klanten gebruiken het bed vaak wanneer ze kleine kinderen hebben. Op een vrije zondag kijken bijvoorbeeld deze kinderen met papa of mama tv op bed. Daarnaast hebben wij klanten die gewoon het grootste bed willen.

Het matras aanpassen

De matrassen bestaan uit verschillende lagen. Zo heeft een matras bijvoorbeeld een vering systeem en een laag schapen wol of paardenhaar. Heet u een specifieke wens voor uw matras, dan bieden wij de mogelijkheid aan.

De hoogte van u bed aanpassen

Wilt u een boxspring met of zonder standaard poten. Misschien wilt u uw eigen uniek poten onder de boxspring plaatsen. Wij kunnen de hoogte van het bed, hoofdbord en de poten aanpassen. Vraag naar de mogelijkheden.

Brede achterwand

Naast de aangeboden hoofdborden kunnen wij ook op maat brede achterwanden maken. Brede achterwanden van SURE Bedding lopen meestal voorbij de nachtkastjes. In deze achterwand kunnen wandcontactdozen en schakelaars worden gemaakt. De achterwand kan met verschillende vakken en patronen designs geleverd worden. U eigen materiaal kan ook bevestigd worden aan de wanden.

Overige maatwerkmogelijkheden

In- en uitstapverlichting, deelbaar en verrijdbaar, elektrisch verstelbaar rug- en benendeel, leesverlichting en op maat gemaakte nachtkastjes. Er is veel mogelijk. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.